Vacature medewerker Sales

Word jij onze nieuwe medewerker Sales?

Ben jij op zoek naar een bijbaantje in de sales? Wij hebben een leuke plek vrij voor een student die zich hier graag mee bezighoudt. Je gaat onder andere aan de slag met de telefonische acquisitie voor onze vakbladen en congressen. Ook ben je verantwoordelijk voor het benaderen van bestaande en nieuwe klanten.

Wie zijn wij?

Techwatch is uitgever van twee magazines voor de hightechindustrie; Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw. Ook organiseren wij diverse hightech conferenties. We hebben een klein en dynamisch team en zijn gevestigd in het hart van de hightech wereld in Nijmegen.

Als sales medewerker bij Techwatch heb je flexibele werktijden, zodat je deze bijbaan goed kunt combineren met het studentenleven. Het liefst ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Wij zoeken:

Iemand die commercieel is ingesteld en makkelijk praat. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en kan vlot een telefoongesprek voeren in Nederlands en Engels. Technische kennis is voor de functie niet nodig, wel is het fijn als je het interessant vindt om te werken bij een bedrijf dat alle technologische ontwikkelingen volgt.
De acquisitie moet vanzelfsprekend ook vastgelegd worden in onze database. Hiervoor moet je nauwkeurig te werk kunnen gaan.

Je beheerst zowel Nederlands als Engels erg goed. Onze events zijn allemaal Engelstalig, dus ook de meeste communicatieuitingen.
Verder is het fijn als je ervaring hebt bij een callcenter of commerciële organisatie, maar dat is geen vereiste.

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en cv naar sales@techwatch.nl! Heb je nog vragen? Dan kun je bellen naar 024 3505544.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.