Vacature Stagiair(e) Events

Ben jij onze nieuwe stagiair(e) Events?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ervaring wil op doen bij de organisatie van meerdere hightech evenementen. Ben jij benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een conferentie?

Wie zijn wij?

Techwatch is uitgever van twee magazines voor de hightechindustrie;Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw en organisator van diverse hightech conferenties. Als stagiair help en denk je mee bij de organisatie van deze evenementen. Je verzorgt mailings, zorgt voor publiciteit op diverse (social) mediakanalen, denkt mee over bezoekerswerving, helpt bij het maken van advertenties en persberichten. Daarnaast werk je mee op het event zelf.

Wij zoeken:

Jouw studie: Hbo of Wo communicatie, marketing of eventorganisatie / management (voorkeur 3e jaars of hoger).
Het is belangrijk dat je niet bang bent om de telefoon te pakken en contact op te nemen met bedrijven, je belt bijvoorbeeld ook naar medewerkers van bedrijven om te vragen of ze het event willen komen bezoeken.
Je beheerst zowel Nederlands als Engels erg goed. Onze events zijn allemaal Engelstalig, dus ook de meeste communicatie uitingen.
Verder is het fijn als je ervaring hebt bij het coördineren van projecten en gestructureerd en zelfstandig kunt werken.

Techwatch is een kleine informele organisatie waar een fijne werksfeer hangt. Ons kantoor zit in Nijmegen op de Novio Tech Campus.

Kun jij minimaal 3 dagen per week stage lopen, bij voorkeur voor een periode van 5 maanden of langer? Laat het ons dan gauw weten via events@techwatch.nl. Stuur je sollicitatie aan Marjolein Vissers of Kim Huijing. Voor vragen: 024 3505544.