Vacature stagiair(e) Online Marketing

Ben jij onze nieuwe stagiair(e) Online Marketing?

Wij zoeken een Online Marketing stagiair(e). Wil jij onze organisatie verder laten groeien door resultaatgerichte inzet van online marketing?

Wie zijn wij?

Techwatch is uitgever van twee magazines voor de hightechindustrie;Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw en organisator van diverse hightech conferenties. Als stagiair(e) Online Marketing houd jij je bezig met alle digitale marketingactiviteiten binnen de organisatie en krijg je een kijkje in de keuken van alle afdelingen binnen Techwatch (van abonnementen tot en met events). Zo help jij de redactie bij het online verspreiden van hun diepgaande technische artikelen, jij herschrijft teksten zodat ze geschikt zijn voor op social media en hangt er campagnes aan om meer bezoekers naar de site te krijgen en dat ons ledenbestand kan groeien. Je helpt ook mee aan de groei van onze events door het optimaliseren van de websites. Denk hierbij aan: zoekmachine optimalisatie (SEO), social media beheer, campagnes via bijvoorbeeld; Google Ads, LinkedIn en Facebook. Je meet alles in Google Analytics en informeert het Management Team van Techwatch over je resultaten.

Wij zoeken:

Jouw studie: Hbo of Wo commerciele economie, communicatie, marketing of vergelijkbare studie (voorkeur 3e jaars of hoger).
Je beheerst zowel Nederlands als Engels erg goed. Onze events zijn allemaal Engelstalig, dus ook de meeste communicatie uitingen rondom events. Voor onze magazines is de hoofdtaal Nederlands.
Verder is het fijn als je ervaring hebt met online marketing of misschien zelfs al thuis bent in Google Analytics, maar dat is geen vereiste.

Techwatch is een kleine informele organisatie waar een fijne werksfeer hangt. Ons kantoor zit in Nijmegen op de Novio Tech Campus.

Kun jij minimaal 3 dagen per week stage lopen, bij voorkeur voor een periode van 5 maanden of langer? Laat het ons dan gauw weten via sales@techwatch.nl. Stuur je sollicitatie aan Marjolein Vissers of Kim Huijing. Voor vragen: 024 3505544.