Vacature stagiair(e) Sales

Ben jij onze nieuwe stagiair(e) Sales?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ervaring wil opdoen op onze commerciële afdeling. We laten je het salesproces zien, je doet mee met de dagelijkse sales scrum en krijgt inzicht in het opstellen van diverse offertes, zodat je na de stage een goed beeld hebt van hoe het werk van een accountmanager er bij Techwatch uitziet.

Wie zijn wij?

Techwatch is uitgever van twee magazines voor de hightechindustrie;Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw en organisator van diverse hightech conferenties. Als stagiair(e) help en denk je mee bij de verkoop van onder andere advertenties, artikelen, online banners en eventsponsorships. Contact met klanten heb je per telefoon, per e-mail, op conferenties en klantbezoek. Je verzorgt mailings, denkt mee met de klant. Je verzorgt het offertetraject. Je bewaakt deadlines en de planning.

Wij zoeken:

Jouw studie: Hbo of Wo commerciële economie, communicatie, marketing of vergelijkbare studie (voorkeur 3e jaars of hoger).
Het is belangrijk dat je niet bang bent om de telefoon te pakken en contact op te nemen met bedrijven, je belt bijvoorbeeld naar medewerkers van bedrijven om te vragen of ze het event willen komen bezoeken of advertentie willen afnemen.
Je beheerst zowel Nederlands als Engels erg goed. Onze events zijn allemaal Engelstalig, dus ook de meeste communicatieuitingen.
Verder is het fijn als je ervaring hebt bij een callcenter of commerciële organisatie, maar dat is geen vereiste.

Techwatch is een kleine informele organisatie met een fijne werksfeer. Ons kantoor staat in Nijmegen op de Novio Tech Campus.

Kun jij minimaal 3 dagen per week stage lopen, bij voorkeur voor een periode van 5 maanden of langer? Laat het ons dan gauw weten via sales@techwatch.nl. Stuur je sollicitatie aan Sandra Geerlings of Kim Huijing. Voor vragen: 024 3505544.