Vacature bijbaan online marketing en transcriberen

Ben jij op zoek naar een afwisselend bijbaantje? Wij hebben een leuke plek vrij voor een student (HBO of WO niveau). De functie wordt deels vervuld voor Techwatch (uitgeverij) en High Tech Institute (trainingen). Voor Techwatch ondersteun je de redactie door opnames van interviews uit te typen. Bij High Tech Institute ga je onder andere aan de slag met ondersteunende taken op het gebied van online marketing.

Vacature

Met een bijbaan online marketing en transcriberen zal je voor Techwatch de redactie ondersteunen door opnames van interviews uit te typen. Bij High Tech Institute ga je onder andere aan de slag met ondersteunende taken op het gebied van online marketing. Je zal veel afwisselende taken krijgen, waarbij je de kans krijgt om ervaring op te doen bij twee bedrijven.

Jouw taken zijn onder andere:

  • Marketingmails opstellen in Mailchimp (High Tech Institute)
  • Social mediaberichten plaatsen op Linkedin en Twitter (High Tech Institute)
  • Voorbereidingen treffen voor trainingen, zoals cursusmappen maken (High Tech Institute)
  • Evaluaties van trainingen verwerken (High Tech Institute)
  • Interviews uitwerken voor de redactie (Techwatch)
  • Overige ondersteunende taken, zoals analyses met Google Analytics maken (High Tech Institute)

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een HBO- of WO student met interesse in online marketing. Je beheerst Microsoft Office en het is een pré als je al wat ervaring hebt met SEO, Social Media, Google Analytics, Mailchimp of WordPress. We zoeken iemand die goed overzicht kan houden en nauwkeurig te werk gaat. Je takenpakket zal namelijk bestaan uit veel verschillende werkzaamheden, met bijbehorende deadlines.

Technische kennis is voor deze functie niet nodig. Wel is het fijn als je het interessant vindt om te werken bij een bedrijf dat alle technologische ontwikkelingen volgt. Je beheerst zowel Nederlands als Engels erg goed. Eén van onze tijdschriften en alle conferenties zijn Engelstalig, dus ook de meeste communicatie-uitingen worden in het Engels geschreven bij Techwatch. Bij High Tech Institute zijn alle communicatie-uitingen in het Engels, aangezien de voertaal van de trainingen Engels is.

Over de vacature

De functie is per direct beschikbaar en startdatum is flexibel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uren per week: 8-16 uur (bespreekbaar, maar minimaal 8 uur per week)
Locatie:
 Nijmegen

Wie zijn wij?

Techwatch is uitgever van twee (online) magazines voor de hightechindustrie; Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw. Ook organiseren wij diverse (hightech) conferenties, schrijven en verkopen we boeken en hebben we een trainingsinstituut als zusteronderneming: High Tech Institute. Dit is een marketing & sales bedrijf dat samen met 4 partners trainingen verzorgt voor de hightech markt.

Het team is klein en dynamisch en we zijn gevestigd in het hart van de hightech wereld in Nijmegen. High Tech Institute is gevestigd in Eindhoven, maar hiervoor kun je gewoon bij ons op kantoor in Nijmegen werken.

  • Informeel en toegankelijk
  • Geen dress code
  • Flexibele werktijden
  • Meteen aan de slag

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar mariska@techwatch.nl! Heb je nog vragen? Dan kun je bellen naar 024 3505544.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.