Vacature bijbaan marketing, sales en transcriberen

Ben jij op zoek naar een afwisselend bijbaantje? Wij hebben een leuke plek vrij voor een student (HBO of WO niveau). Je ondersteunt de redactie door opnames van interviews uit te typen en je ondersteunt het marketing- en salesteam bij de online marketing en enkele administratieve taken. Ook zal je helpen bij de sales.

Vacature

Met de bijbaan marketing, sales en transcriberen zal je veel afwisselende taken krijgen, waarbij je de kans krijgt om ervaring op te doen in online marketing en in sales.

Jouw taken zijn onder andere:

  • Marketingmails opstellen in Mailchimp voor onze magazines en events
  • Social mediaberichten plaatsen op Linkedin en Twitter voor onze events
  • Interviews uitwerken voor de redactie
  • Salestaken, zoals contact onderhouden met klanten via mail en telefoon
  • Administratieve taken voor onze events en voor de abonnementen van magazines
  • Overige ondersteunende taken, zoals analyses met Google Analytics maken

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een HBO- of WO student met interesse in online marketing. Je beheerst Microsoft Office en het is een pré als je al wat ervaring hebt met SEO, Social Media, Google Analytics, Mailchimp of WordPress. We zoeken iemand die goed overzicht kan houden en nauwkeurig te werk gaat. Je takenpakket zal namelijk bestaan uit veel verschillende werkzaamheden, met bijbehorende deadlines.

Technische kennis is voor deze functie niet nodig. Wel is het fijn als je het interessant vindt om te werken bij een bedrijf dat alle technologische ontwikkelingen volgt. Je beheerst zowel Nederlands als Engels erg goed. Eén van onze tijdschriften en alle conferenties zijn Engelstalig, dus ook de meeste communicatie-uitingen worden in het Engels geschreven bij Techwatch.

Over de vacature

De functie is per direct beschikbaar en startdatum is flexibel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uren per week: 8-16 uur (bespreekbaar, maar minimaal 8 uur per week)
Locatie:
 Nijmegen

Wie zijn wij?

Techwatch is uitgever van twee (online) magazines voor de hightechindustrie; Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw. Ook organiseren wij diverse (hightech) conferenties, schrijven en verkopen we boeken en hebben we een trainingsinstituut als zusteronderneming.

Het team is klein en dynamisch en we zijn gevestigd in het hart van de hightech wereld in Nijmegen.

  • Informeel en toegankelijk
  • Geen dress code
  • Flexibele werktijden
  • Meteen aan de slag

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar mariska@techwatch.nl! Heb je nog vragen? Dan kun je bellen naar 024 3505544.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.