Vacature Junior redacteur technologie

Hightech zoekt schrijftalent!

Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw, de leidinggevende vakbladen voor de Nederlandse en Vlaamse hightech, zijn op zoek naar een

Junior redacteur technologie

Je hebt een technisch-wetenschappelijke opleiding afgerond en/of een grote affiniteit met technische onderwerpen en je kunt complexe zaken simpel opschrijven. Ondanks je voorliefde voor wetenschap en techniek kun je industriƫle en academische ontwikkelingen in een breder perspectief plaatsen. Je kunt je standpunt goed verwoorden, bent nauwgezet en kunt goed omgaan met deadlines.

Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw verschijnt in het Nederlands; Bits&Chips gaat vanaf maart 2019 verder als Engelstalige publicatie. Een goede schriftelijke beheersing van het Engels of de sterke ambitie om die te ontwikkelen, is daarom een grote pre. In je eerste jaar krijg je de kans om uitgebreide ervaring op te doen in zowel journalistieke stukken als marketingteksten.

Bits&Chips

Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw schrijven voor en over de hightechindustrie in Nederland en Vlaanderen. We richten ons op technici, van ontwikkelaars tot beslissers.

Solliciteren

Om te solliciteren, kun je een cv en motivatie sturen naar:

Nieke Roos

nieke@techwatch.nl