Vacature: (meewerk) stage Online Marketing Magazines

Wij zoeken een student voor een meewerkstage voor online marketing voor onze (digitale) magazines.

Vacature

Wij willen graag artikelen beter vindbaar maken en ons bereik verhogen, kun jij daarbij helpen? Als (meewerk) stagiair krijg jij de kans om met onze online marketingstrategie aan de slag te gaan om (internationale) vindbaarbaarheid van onze artikelen te verhogen. Je zal meteen relatief veel verantwoordelijkheid krijgen om met je bevindingen aan de slag te gaan.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een stagiair met interesse in online marketing en social media. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring met SEO, Social Media, Google Analytics en het gebruik van WordPress.

Technische kennis is voor deze functie niet nodig. Wel is het fijn als je het interessant vindt om te werken bij een bedrijf dat alle technologische ontwikkelingen volgt. Je beheerst zowel Nederlands als Engels erg goed. Eén van onze tijdschriften en alle conferenties zijn Engelstalig, dus ook de meeste communicatie-uitingen worden in het Engels geschreven

Over de vacature

De functie is per direct beschikbaar en startdatum is flexibel. Neem contact met ons op voor jouw stageperiode. Er is eventueel ruimte voor onderzoek (studieopdracht) naast je meewerkstage.

Dagen per week: 4 dagen (bespreekbaar, maar minimaal 3 dagen per week)
Stage periode:
5 maanden (bespreekbaar)
Locatie: Nijmegen

Wie zijn wij?

Techwatch is uitgever van twee (online) magazines voor de hightechindustrie; Bits&Chips en High-Tech Systems Magazine. Ook organiseren wij diverse (hightech) conferenties, schrijven en verkopen we boeken en hebben we een trainingsinstituut als zusteronderneming. Het team is klein en dynamisch en we zijn gevestigd in Nijmegen.

  • Informeel en toegankelijk
  • Geen dress code
  • Stagevergoeding
  • Meteen aan de slag

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar Marjolein op sales@techwatch.nl! Heb je nog vragen? Dan kun je bellen naar 024 3505544.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.