Vacature bijbaan video editing en camerawerk (multimedia design)

Wij hebben een leuke plek vrij voor een student bij Techwatch, in Nijmegen. Je werkt voornamelijk in onze eigen studio, waar wij video’s opnemen voor een green screen, vervolgens bewerk je deze voor onze website, LinkedIn, Video on Demand et cetera. Ook werk je mee aan de opnames van lezingen, tijdens evenementen die wij zelf organiseren waarbij sprekers op een podium presenteren. Tevens ga je meewerken aan de creatie van bedrijfsfilms.

Jouw werkzaamheden:

Je bedient de camera’s en beeldmixer tijdens deze live evenementen. Ook werk je mee in onze studio met het filmen van interviews of webinars. Je bewerkt deze video’s vervolgens, voordat ze op de website worden geplaatst. Het is fijn als je al ervaring hebt met het editen van video’s, maar dit is geen must. Volg jij een studie in de richting van multimedia design en heb je een stageplaats nodig? Dan kan de bijbaan eventueel ook een stage worden. We kunnen bespreken hoe we de stage voor jou kunnen inrichten, zodat het zowel bij je studie aansluit als dat jij ons kan ondersteunen bij de film- en editing- werkzaamheden.

Jouw taken zijn onder andere:

  • Het bedienen van de camera’s
  • Licht en geluid afstellen bij video opnames
  • Regie- en productietaken, zoals het bedienen van de beeldmixer
  • Editen van de video’s

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een student met interesse in multimedia design. Je bent bij voorkeur 8 tot 16 uur per week beschikbaar om bij ons op kantoor of bij evenementen te werken in Nijmegen. Af en toe ga je mee naar een event in de regio Eindhoven.

Wij zijn werkzaam in de hightechindustrie. Technische kennis rondom hightech is voor deze functie niet nodig. Wel is het fijn als je het interessant vindt om te werken bij een bedrijf dat alle technologische ontwikkelingen volgt.

Over de vacature

De functie is per direct beschikbaar en startdatum is flexibel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uren per week: 8-24 uur (bespreekbaar, maar minimaal 8 uur per week)
Locatie:
 Nijmegen

Wie zijn wij?

Techwatch is uitgever van twee (online) magazines voor de hightechindustrie; Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw. Ook organiseren wij diverse (hightech) conferenties, schrijven en verkopen we boeken en hebben we een trainingsinstituut als zusteronderneming: High Tech Institute. Dit is een marketing & sales bedrijf dat samen met 4 partners trainingen verzorgt voor de hightech markt.

Het team is klein en dynamisch en we zijn gevestigd in het hart van de hightech wereld in Nijmegen.

  • Informeel en toegankelijk
  • Geen dress code
  • Flexibele werktijden
  • Meteen aan de slag

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar Kim@techwatch.nl! Heb je nog vragen? Dan kun je bellen naar 024 3505544.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.